La Festivalul Internațional de folclor Cătălina, o laureată din Hârlău.

30 aug.

La decernarea premiilor laureaților Festivalului Internațional de Folclor pentru copii și tineret Cătălina, ediția a XXI din 2015, ca locuitor al Hârlăului, inima mi-a tresărit, când am auzit la secțiunea meșteșuguri artistice tradiționale, un nume: Gheorghian Viviana din Hârlău, coordonator profesor Bogdan Bârzu.

Eleva Gheorghian Viviana a luat premiul întâi pentru lucrările de pictură religioasă pe lemn. Juriul a fost profund impresionat de talentul acestei tinere care a făcut o demonstrație în prezența juriului.

O felicit pentru strădania și talentul ei. Numele orașului Hârlău s-a auzit pe scena și în țară, deoarece festivitatea a fost transmisă în direct de TVR Iași.

Câteva fotografii:

Manast_hadâmbu 057

Laureata premiului întâi, eleva Gheorghian Viviana și coordonatorul acesteia de la Clubul copiilor Iași, profesor Bogdan Bârzu.

Manast_hadâmbu 054

Diploma ce atesta primirea premiului I de eleva Gheorghian Viviana.

Manast_hadâmbu 053

Câteva icoane participante la concurs, fiind apreciate de juriul internațional al Festivalului, ce au acordat premiul întâi, la secțiunea meșteșuguri artistice tradiționale.

Manast_hadâmbu 048

Domnul profesor Bogdan Bârzu, directorul Clubul Copiilor din Hârlău, în dublă calitate, de participant la festival cu elevii și în echipa organizatorilor Festivalului.

Încă o dată felicitări, și mărturisesc, că popularizarea acestei performanțe, este o onoare pentru mine.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: